Projects

Het is leuk om bezig te zijn en dingen te maken en het is heerlijk om te zien als mensen er van genieten en onder de indruk zijn.  Maar wat nog leuker is, is om bezig te zijn met een groter doel voor ogen. 

Tot nu toe heb ik meegewerkt aan twee projectjes om geld op te halen. In 2017 heb ik met een vriendin tekeningen gemaakt om te verkopen en de opbrengst ging 100% naar het WWF. Het was een ontzettende leuke actie dat mij weer echt aan het tekenen zette in een tijd dat ik dat niet zo veel meer deed. Ik heb uiteindelijk 6 tekeningetjes gemaakt. Bekijk de link hieronder eens om de resultaten te zien.

Afgelopen jaar is een iets groter project van start gegaan. Naar een geweldige ervaring van een vriendin bij een chimpansee project in Uganda, kwam zij met het idee om een project op te zetten om geld op te halen om dit project te steunen. We zijn met zijn drieën hier met veel enthousiasme aan begonnen. 
Door ons enthousiasme hebben we nieuwe dingen kunnen leren zoals haken en vilten. Technieken uitproberen zoals het schilderen op canvas tasjes.

Hier mist nu nog een pagina voor, deze zal ik binnenkort toevoegen, maar voor meer informatie over het project kijk eens op www.chimpartsee.jouwweb.nl